Rendkívüli közlemény

Novemberben Komárom-Esztergom megyébe látogatunk el AKCIÓS karbantartásunkkal.

AKCIÓS karbantartásunkra még tudtok jelentkezni november 11-ig.

 

Törekszünk arra, hogy minden automata ajtónk hibamentesen működjön az összes ügyfelünknél. Ennek a lehető legjobb megvalósítása érdekében elengedhetetlen a rendszeres szerviz, és a tervszerű megelőző karbantartás. Pontosan tudjuk, hogy minden tulajdonos érdeke, hogy tervezhessen a költségekkel. Ezért hoztunk részükre egy nagyon kedvezményes áru karbantartást, amit egy ingyenes állapotfelmérés előz meg. Ez a felmérés nem kerül külön pénzébe és még a karbantartás is fele árba kerül. Mondjuk 5.000 Ft / berendezés… Tetszik az ötletünk?

Az AKCIÓ részletei:

  1. lépés Facebook oldalunk kedvelése, követése: Ezt egyébként is érdemes megtenni, hiszen rengeteg információ és hasznos tanács és érdekesség tudható meg onnan… nem beszélve AKCIÓNK részleteiről.
  2. lépés a jelentkezést egy ügyfél elégedettségi felmérés kitöltése előzi meg. A csupán néhány kérdésből álló online kérdőív pár perc alatt kitölthető… és hozzásegít minket, hogy még inkább ügyfeleinkért tudjunk dolgozni. Ennek kitöltését követően nincs is más teendő.
  3. lépés várni a record embereit, és örülni az AKCIÓS felmérésnek és karbantartásnak!

Mert nálunk az november a Komárom-Esztergom megyéről szól!

One thought on “Rendkívüli közlemény

Comments are closed.