Töklámpások fényében, szörnyetegek járnak…

Töklámpások fényében, szörnyetegek járnak…

Tegnap, mint ahogy azt már tudja, aki követi facebook oldalunkat HALLOWEEN BULI volt a record háza táján. Ennek a céges összejövetelnek állítunk emléket és idézzük fel legjobb pillanatait mai bejegyzésünkkel.

De hogy mi is a halloween? Október 31-e eredetileg a kelta ünnep, a samhain napja. Az ünnep összehívta a halottakat, akik különböző formákban jelentek meg: gonosz lelkek, rosszindulatú állatok figuráit öltötték magukra. A kelta papok egy hegytetőn, a szent tölgy alatt gyülekeztek, tüzet gyújtottak és termény- és állatáldozatokat mutattak be, majd a tűz körül táncoltak. Reggel minden családnak adtak ebből a parázsból, hogy új tüzeket gyújthassanak velük, melyek elűzik a gonosz szellemeket és melegen tartják az otthonokat.

Nálunk – a recordban – szintén hasonló története volt az estének. Először is megjelentek a szörnyetegek, zombik, és még ki tudja miféle szerzetek. Voltak több sebből vérző túlélők, és kevésbé szerencsésen járt csontváz királyok és királynők, de a boszorkányok és fekete macskáik sem maradtak távol. Mindenki ott volt… aki számít. És ha már mind összegyűltek tartottak egy gyors jelmezversenyt is… hiszen mind kíváncsiak voltak ki a „legszebb” közöttük.

Első helyezettünk HELLBOY lett, dobogónk második fokára Méregcsók állhatott fel, harmadik helyezettként pedig egy tripla holtversenyben Cipzárarc, Zombirendőrnő és Piroska vehette át az áldozatul szánt ajándékcsomagokat.

A kelta papok ugyan nem tudtak eljönni, de töklámpásaikat elküldték és mécsesek világították meg a táncparkettet, ahol a jellegzetes halloweeni zenék mellett mai slágerek is helyet kaptak. Végül is a zombik is szeretik a jó zenét, nem igaz?

 

Az asztalok pedig roskadoztak az áldozatnak szánt ételektől és italoktól. Minden szörny jóllakott, és ahogy teltek a hasak, úgy kerültek le az álarcok, és váltak kedvessé és szelídültek meg a háborgó lelkek.

Rengeteg játék és szórakozás vette kezdetét. A csocsó és darts versenyek meglepő eredményeként többek között az is kiderült, hogy nem árt vigyázni Piroskával, mert első dartsozása alkalmával is kenterbe verte a több éve játszó öreg rókákat…

  

De ez csupán a bemelegítés volt a csapatjáték még csak ezután következett. Két tábor csapott össze… a fegyvernem a mutogatás volt, a téma pedig változó. A híres emberek után a filmcímek végezetül a foglalkozások kerültek terítékre. A végeredmény pedig, hogy mindenki remekül szórakozott és olyan szállóigék születtek… amiket még sokáig emlegetni fogunk. Hihetetlenül sokat nevettünk és mindkét fél sikeresnek ítélte az ütközetet.

De nem feledkezhetünk meg a tökfaragó versenyünkről sem. Az összes jelenlévő faragott tök díjazott lett. Persze ha csupán 3 versenyzőből áll a mezőny… akkor ez nem meglepő fordulat.

Az áldozatnak szánt díjak átadása után pedig az étel „parazsait” osztottuk szét és vittük otthonainkba. Igaz ez még az éjszaka leple alatt történt nem pedig reggel… de a „parázs” ugyanúgy elűzi majd a gonosz szellemeket és melegen tartja az otthoni gyomrokat.

Milyen az ideális munkahely, avagy miért jó NÁLUNK dolgozni?

Milyen az ideális munkahely, avagy miért jó NÁLUNK dolgozni?

A mai világban rengeteg ember keres állást, vagy váltana munkahelyet. Még annál is több cég keres néhány napra vagy hosszú távra munkaerőt szinte minden pozícióba. Amikor munkakeresésre adjuk a fejünket a legtöbb munkáltató elhúzza előttünk a mézesmadzagot, aztán amikor mellettük döntünk, jön a fekete leves.

Ezért gondoltam, hogy megmutatom… mintegy biztatva a munkakeresőket, hogy igenis van, ahol azt kapod, amit látsz. Ahol megbecsülnek, ahol Téged, mint egyedi és megismételhetetlen embert látnak, nem csupán egy vagy a tömegből… egy, aki bármikor helyettesíthető.

Nálunk – a recordban – szinte már családi a légkör. Ez egyrészt abból adódik, hogy nagyon sok kollégánknak rokona vagy párja is itt dolgozik. Vannak testvérek, apa – gyerek párok, de együtt élő szerelmesek is. Másrészről pedig rengeteg időt töltünk együtt. Nagyon sok a közös program, együtt baráti társaságként járunk színházba, moziba, koncertre szabadidőnkben. Ugyanakkor ott vannak a hivatalos vagy félig hivatalos programjaink is. Rendszeresek a kirándulások, idén például Hollandiában volt egy nagyobb csapat record-os és természetesen párjaink, barátaink is szabadon csatlakozhatnak ilyenkor. A városnézés mellett jutott idő a Holland record megismerésére – hiszen a nemzetközi piacon jelenlévő cég vagyunk -, kapcsolataink ápolására is. Többször voltunk már agyaggalamb lövészeten, ilyenkor kedvenc ügyfeleinket is elhívjuk, és egy igazán kellemes nap kerekedik belőle, bográcsban készült ebéddel, rengeteg játékkal és természetesen a versennyel, amiben minden pályán megmutathatod, mit tudsz… hiszen nemcsak agyaggalambra lehet lőni, hanem céltáblára is.

Vadvízi evezésen is voltunk már néhányszor, és minden karácsonyi buli egy szabaduló szobában indul. Ezeket a programokat, élményeket még sorolhatnám egy ideig… de ha ellátogatsz telephelyünkre irodánk folyosóján a falra kitett képek között megnézheted legjobb, legemlékezetesebb pillanatainkat magad is.

 

Azért az élet nem csak szórakozásból áll, hát térjünk át a komolyabb dolgokra is.

Ha a recordban dolgozol feladataid elvégzéséhez a következő segítségeket kapod.

  • céges mobiltelefon
  • céges tablet
  • munkaruha igény szerint
  • céges autó használata vagy fuvar, amikor szükséges

De ezek mellett természetesen fontos megemlíteni, hogy lehetőséged van betanulni termékeink gyártási, beépítési, javítási és karbantartási folyamataiba. Ha műszaki beállítottságú vagy, ezek kifejezetten érdekesek lehetnek. Évente van lehetőség különféle továbbképzések közül választani. Legyen szó akár nyelvtanulásról, akár szakmai ismeretek fejlesztéséről. Ha pedig jól dolgozol lehetőséged van a folyamatos előrelépésre, minden csak rajtad múlik…

Végezetül néhány kolléga válasza a kérdésemre, hogy miért szeretnek a record-nál dolgozni.

Asszisztenseink egyike:

„Megbecsülik a munkádat, éreztetik, hogy fontos vagy. Visszajelzést kapsz a hibákról és a pozitív eredményekről egyaránt. Már 2011 óta itt dolgozom, és kisegítő alkalmazottból egyre komolyabb feladatokat kapva immár én is tudok segíteni telefonon akár hibajavításoknál is. Arról nem is beszélve, hogy itt lőttem először életemben.”

Szervizvezetőnk:

„ A vezető személye, szeretek vele dolgozni. Szívesen dolgozom ebben a munkakörben, de az előző pozíciómban is megtaláltam az örömöket és a kihívásokat. Minden beosztásban vezetői státuszba kerültem, éltem az adott lehetőséggel, és amikor a maximumot elértem a területen újabb kihívások után kutatva, újabb meghódításra váró területre kerülhettem. Amikor a kislányom született átkerülhettem benti munkára a folyamatos országjárás helyett. Ez rengeteget jelentett, hogy értem történt a változás… hogy nekem a legjobb legyen.”

Irodavezetőnk:

„Pályakezdőként is bizalmat szavaztak nekem. Zárkózott ember lévén ez a környezet biztonságot ad, olyan, mintha a családom lenne…”

Egy másik asszisztensünk:

„Itt nyílt először alkalmam kipróbálni sok mindent. Új helyekre eljutni, új dolgokat megismerni. A vadvízi evezésnél például első nap nem mertem, de második nap mégis kipróbáltam és elképesztő élmény volt.”

Többek válaszában is benne volt:

„Egyszerűen neve van… Jó név a szakmában, hogy record Ajtó Kft. Menőnek érzem magam, amikor mondom, hogy a record-nál dolgozom.”

Ez teljesen érthető is, hiszen egy svájci alapítású cégről van szó, ami a világ rengeteg pontján megtalálható. Termékeink is ezt a kiváló minőséget hozzák el a magyar piacra.

Bővebben cégünkről:

https://www.record.hu/hu/rolunk

Ha felkeltettük érdeklődésedet, és szívesen dolgoznál velünk, nézz szét álláshirdetéseink között:

https://www.record.hu/hu/allashirdetes

És jelentkezz még MA!

Remélem tetszett és új információkkal látott el a bejegyzés. Hozzászólásban kifejtheted véleményedet. Nekünk – a record Ajtó-automatizálási Kft.-nek minden vélemény számít.

Ha kapcsolatba lépnél velünk itt megtalálsz:

https://www.record.hu/hu/home

https://www.facebook.com/recordkft/

Kövess, likeolj és ossz meg minket, hogy másokhoz is eljusson minden információ automata ajtóinkról!

Automata ajtók fajtái – ismerd meg jobban milyen lehetőségek közül választhatsz: 5. rész forgóajtók

Automata ajtók fajtái – ismerd meg jobban milyen lehetőségek közül választhatsz: 5. rész forgóajtók

Úgy határoztál, hogy szeretnél egy automata ajtót, de nem tudod hogyan tovább? Netalán szeretnél automata ajtót, de a sima tolóajtó, amit mindenhol látsz nem éppen nyerte el a tetszésedet? Vagy egyszerűen csak tetszenek az olvasott előnyök, de nem tudod a saját vállalkozásodban milyen ajtó is lenne ideális?

Ha megszületett a döntés, hogy beszerzel egy automata ajtót még mindig rengeteg választási lehetőség áll előtted, míg átmehetsz végre álmaid ajtóján. Elsőként a típust kell meghatároznod. Ehhez hoztam segítségnek ezt a mai bejegyzést. Természetesen választásod sokban függ az adott lehetőségektől, amit az épület biztosít számodra, mindazonáltal nem árt, ha mégis tisztában vagy vele milyen automata ajtók közül választhatsz.

Térjünk át következő terméktípusunkra. Ez pedig nem más, mint a forgóajtó. Már végigvettük az automata tolóajtókat, a harmonika és nyílóajtókat is. Azonban forgóajtóink egy teljesen más kategóriába tartoznak.

Nemcsak azért, mert kétszárnyú, háromszárnyú és négyszárnyú kivitelben is rendelkezésre állnak. Ez csupán egyetlen különbség. Azonban a legszembetűnőbb már ránézésre látszó igencsak határozott megjelenésük. Elképesztő méretekkel rendelkeznek… és ki ne érezné azt az erőt és magabiztosságot, ami belőlük árad. Egy forgóajtón való áthaladásnál mindenkinek eszébe jut milyen jelentéktelen egy ilyen csodálatos bejárattal szemben. Mennyivel nagyobb és időt állóbb, mint mi kis hangyák, akik épp áthaladunk rajta.

Természetesen ára is ennek megfelelően alakul, hiszen ez tipikusan az a termékünk, amit csak azok engedhetnek meg maguknak, akik megfelelnek az előbbi leírásnak. Egy kis vidéki bolt furán, szinte esetlenül nézne ki egy ilyen bejárattal… ez kifejezetten az irodaépületek és hatalmas plázák bejáratának ideális. Azon ügyfeleink választása ez, akik első ránézésre is a minőséget és a luxust képviselik…

Egy sima kétszárnyú forgóajtón is egyszerre akár 80 személy tud áthaladni, természetesen ez percenként értendő… szinte össze sem lehet hasonlítani más automata ajtókkal, ahol azért ennél jóval kevesebb lenne az egyszerre áthaladók száma.

Természetesen, mint minden más automata ajtó ez a típus is alkalmas kerekesszékkel történő áthaladásra.

Itt is választhatunk a padlóba süllyesztett és a mennyezetre szerelt meghajtás közül, illetve menekülési útvonalra is ideális megoldást nyújt.

Ha már ez a csekély áttekintés is felkeltette érdeklődésedet mindenképpen látogass el honlapunkra, ahol további információk várnak forgóajtóinkról:

https://www.record.hu/hu/ajtorendszerek/forgoajto

Ezek után érdemes elgondolkozni egy forgóajtó beépítésén, hiszen még a legjellegtelenebb épületet is valódi figyelemre méltó remekművé változtatják, ami tekintélyt parancsoló és ámulatba ejtő egyben. Keresd értékesítőinket, és kérdezz a forgóajtóinkról:

+36 30 444 888 7 – 2. mellék

https://www.record.hu/hu/ertekesites

Remélem tetszett és új információkkal látott el a bejegyzés. Hozzászólásban kifejtheted véleményedet. Nekünk – a record Ajtó-automatizálási Kft.-nek minden vélemény számít.

Ha kapcsolatba lépnél velünk itt megtalálsz:

https://www.record.hu/hu/home

https://www.facebook.com/recordkft/

Kövess, likeolj és ossz meg minket, hogy másokhoz is eljusson minden információ automata ajtóinkról!

 

Automata ajtók fajtái – ismerd meg jobban milyen lehetőségek közül választhatsz: 4. rész nyílóajtó automatika

Automata ajtók fajtái – ismerd meg jobban milyen lehetőségek közül választhatsz: 4. rész nyílóajtó automatika

Úgy határoztál, hogy szeretnél egy automata ajtót, de nem tudod hogyan tovább? Netalán szeretnél automata ajtót, de a sima tolóajtó, amit mindenhol látsz nem éppen nyerte el a tetszésedet? Vagy egyszerűen csak tetszenek az olvasott előnyök, de nem tudod a saját vállalkozásodban milyen ajtó is lenne ideális?

Ha megszületett a döntés, hogy beszerzel egy automata ajtót még mindig rengeteg választási lehetőség áll előtted, míg átmehetsz végre álmaid ajtóján. Elsőként a típust kell meghatároznod. Ehhez hoztam segítségnek ezt a mai bejegyzést. Természetesen választásod sokban függ az adott lehetőségektől, amit az épület biztosít számodra, mindazonáltal nem árt, ha mégis tisztában vagy vele milyen automata ajtók közül választhatsz.

Az automata tolóajtók, és az automata harmonika ajtók után térjünk át következő terméktípusunkra. Ez pedig nem más, mint a nyílóajtó.

Egy nyílóajtó talán nem túl érdekes Számodra, hiszen pont olyat látni mindenhol. Azonban automata változata igencsak elegáns és praktikus tud lenni. Sima lengőajtók helyetti alkalmazása pedig a már jól ismert előnyökhöz is hozzásegít.

Akár egyszárnyú, akár kétszárnyú ajtóra is felszerelhető. Egy kétszárnyú ajtó előtt állva, amint egyszerre nyílik felénk, vagy éppen előttünk kifelé… hát az azért egy fenséges érzést kelt… Mint a királyok előtt úgy tárul ki előttünk is a bejárat.

Hihetetlenül sokoldalúan felhasználható.

Remek választás menekülési útvonalakra, hiszen vészhelyzet esetén kitárulnak az ajtószárnyak, és a bejárat teljes szélességében átjárható lesz. A tömeg pedig ezáltal akadálytalanul tud kijutni az épületből.

Füst vagy tűz gátlónak is bevethető, hiszen csak beállítás kérdése és a tűz vagy füst érzékelése esetén az ajtószárnyak zárnak, így nem engedik annak továbbterjedését. Ennek következtében több idő áll rendelkezésre az épület biztonságos elhagyására.

És akkor még meg sem említettük a hő és füst elvezetést, ami éppen az ellenkezője az előbbi beállításnak. Hiszen itt a beállításoknak köszönhetőn nyílik az ajtó és kivezeti az épületből a kellemetlenséget okozó tényezőket. Ennélfogva megoldja a felmerülő problémát annak komolyabbá válása előtt.

Választhatjuk a padlóba süllyesztett és a felső meghajtású változatát is, mindkettő rendkívül halkan működik. Szinte észre sem vesszük… csupán az ajtólapok mozgására figyelhetünk fel.

Azonban ez még csupán ízelítő volt nyílóajtó automatikánk rengeteg jó tulajdonságát és felhasználási területét illetően.

További információért nyílóajtó automatikánkról látogass el honlapunkra:

https://www.record.hu/hu/ajtorendszerek/nyiloajto_automatika

Keresd értékesítőinket, és kérdezz automata ajtóinkról:

+36 30 444 888 7 – 2. mellék

https://www.record.hu/hu/ertekesites

Remélem tetszett és új információkkal látott el a bejegyzés. Hozzászólásban kifejtheted véleményedet. Nekünk – a record Ajtó-automatizálási Kft.-nek minden vélemény számít.

Ha kapcsolatba lépnél velünk itt megtalálsz:

https://www.record.hu/hu/home

https://www.facebook.com/recordkft/

Kövess, likeolj és ossz meg minket, hogy másokhoz is eljusson minden információ automata ajtóinkról!

Itt van az ősz, itt van újra…

Itt van az ősz, itt van újra…

Szeptember – október az ősz és ezzel együtt az iskolakezdés időszakai is. Megjelennek a színes falevelek és a kis és nagyobb iskolás gyerekek hátukon zsákjaikkal. Szeptember elején elkezdődik az élet. A nyári lazaság után ismét új energiával telten térünk vissza a hétköznapokba.

A nyár a napsütésről, a szórakozásról és a pihenésről, lazulásról szól. Az irodákban szinte megáll az élet… mindenki szabadságon van, nyaral, utazik valahova. Szeptemberben aztán ismét kezdenek visszarázódni, a dolgok intézése elkezdődik és mindenki újra munkába áll. Nyáron a nyaralás, utazás kapcsán beszéltünk az automata ajtókról, azonban most nézzük meg az életünk hétköznapi részén használatos automata ajtókat.

A nyaralásból hazatérve, illetve az iskola kezdésre, munkakezdésre felkészülve elsőként vásárolni indulunk. Ma már a legtöbb szupermarketben – legalábbis a nagyobbakban – automatizált bejárat fogad. Gondoljunk csak a Tescora – ahol rengeteg record ajtó van az ország minden pontján; Lidlre vagy Aldira – ahol kizárólag csak a mi automata ajtóink vannak. Ezeken a helyeken elsődleges szempont a nagy tömegek egyszerre történő gyorsan és egyszerűen való áthaladásának biztosítása. Emellett természetesen a benti hőmérséklet megtartása is előtérbe kerül, hiszen a hűtött élelmiszerek állandó hőmérsékleten tartása higiéniai előírás.

Ha bevásároltunk jönnek az ügyintézések. Bankokban, a kormányablakoknál, de sok nagyobb postán és gyógyszertárban is automatizált a bejárat. Itt fontos szempont a higiénia, vagyis, hogy érintés nélkül is be illetve kijuthatnak az emberek. Ennek különösen influenza szezonban van nagy jelentősége, de gyógyszertárak esetében állandóan fennállhat a fertőzésveszély nem automatizált ajtóknál. Hiszen gyógyszerért, antibiotikumért sok esetben maga a beteg megy, az orvosi vizsgálat után. Ilyenkor legalább annyira fertőző lehet egy kilincs érintése, mintha ránk köhögne az illető.

Most már készen állunk a dolgos hétköznapokra. Reggel a gyereket beadjuk a suliba – ahol szintén előfordulhat automatizált bejárat – és irány a munkahelyünk. Ha irodában dolgozunk, akkor nagyobb eséllyel találkozunk automata ajtóval akár az épület akár irodánk bejáratáról legyen is szó. Nálunk – a recordban – nyilván kicsit több automata ajtó van, mint máshol…

A bejárati ajtó és az oldalsó kijárat is automata ajtó, de a mosdók, a cégvezetőnk irodája és a nagy közös tér elválasztása is automatizált nyílászáróval van megoldva. A raktár részbe pedig ipari gyorskapu és redőnyrács van felszerelve, ami szintén automatán nyílik / záródik. Ezzel át is tértünk az ipari környezetre. Ha pedig plázában, butikban dolgozol akkor szintén nem ismeretlen számodra az automata ajtó vagy a redőnyrács. Ezekkel az automatizált megoldásokkal a kényelem mellett nagyon sok más előny is jár. Az erről írt bejegyzéseket itt és itt találod.

Ha esetleg ünnepelni támad kedved és étterembe mész a munka után, akkor szintén sok helyen találkozhatsz automatizált bejárattal. Akár az étterem főbejárata akár a konyhába vezető pincérajtó van előtted. Itt leginkább a hangtalan és gyors működés a mérvadó, hiszen az ételekkel teli tányérokat ki – be hozzák – viszik folyamatosan. Az ételszagot viszont a konyhában kívánják tartani a vendéglátó tér helyett. Hiszen kinek lenne kedve egy olaj szagú helységben falatozni…

Hát nem volt érdekes kis utazásunk, ahol végigvettük hol és miért találkozhatunk automata ajtókkal mindennapjaink során? Ha Boltod, vállalkozásod, irodád még nincs ellátva automata bejárattal, de szeretnél nyílászárót váltani keresd értékesítőinket. Már meglévő bejárat helyére is tudnak ajánlani automatizált megoldást számodra.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, értékesítő kollégáink további részletekkel és műszaki adatokkal is szolgálhatnak termékeinkről. Keresd őket akár még ma:

+36 30 444 888 7 – 2. mellék

ajanlatkeres@record.hu

https://www.record.hu/hu/ertekesites

Kérdezz tőlük bátran!

Remélem tetszett és új információkkal látott el a bejegyzés. Hozzászólásban kifejtheted véleményedet. Nekünk – a record Ajtó-automatizálási Kft.-nek minden vélemény számít.

Ha kapcsolatba lépnél velünk itt megtalálsz:

https://www.record.hu/hu/home

https://www.facebook.com/recordkft/

Kövess, likeolj és ossz meg minket, hogy másokhoz is eljusson minden információ automata ajtóinkról!

Miért jó egy állatbarát munkahelyen dolgozni?

Miért jó egy állatbarát munkahelyen dolgozni?

Kis kedvenceink tudományosan bizonyítottan is szebbé, boldogabbá teszik életünket. Gondoljunk csak a terápiás állatokra, akik segítségével gyógyulások, állapotjavulások érhetőek el. De kicsi vagy éppen picit nagyobb barátainknak jót tesz e, ha még munkahelyünkre is visszük Őket magunkkal?

Ahány ember annyi válasz és elképzelés létezik. Sajnálatos módon az Ő gondolataikat, tapasztalataikat nem tudjuk meg, legalábbis még egy ideig biztosan… ezért csak az fejthető meg, hogy miért jó, emberként egy állatbarát munkahelyen dolgozni.

Nyilván kutyatulajdonosként, gazdiként sokkal könnyebb az élet, ha vihetjük magunkkal kutyánkat. Nem kell otthon hagynunk hosszú órákra, akár egész napra egyedül. Mindent biztosíthatunk számára, amire a nap folyamán szüksége van, friss víz, néhány finom falat és sétára is van lehetőség bármerre is dolgozzunk. Arról nem is beszélve, hogy magunk mellett tudhatjuk, egy-egy percre megállhatunk egy kis simogatásra, akár telefonálás közben az ölünkbe kuporodhat, mégsem hátráltatja a munkánkat. Sőt, aki szereti az állatokat arra nyugtatóan hatnak, ezáltal egy fárasztó munkanap sem visel meg minket annyira és még a teljesítményünk is nőhet.

Ha otthon nincs háziállatunk, de szeretjük Őket, remek lehetőség egy állatbarát munkahelyen dolgozni. Lesz néhány kölcsönkutyád, akik szeretgetnek, de mégsem kell róluk gondoskodnod 24 órában. Minden jó részét kiélvezheted az állattartásnak… aztán hazamehetsz mozgalmas életedhez, ahova nem fér bele egy ilyen kis jövevény.

A record Ajtó-automatizálási Kft. is a kutyabarát munkahelyek táborát erősíti. Nézzük meg együtt milyen kellemes pillanatokat okoznak nekünk kutyakollégáink…

Reggel hihetetlen szeretettel fogadnak, hiszen ki más örülne Neked ennyire egy álmos reggelen?

A képen Masni várja, hogy köszönthesse, aki közeledik

Nálunk – a recordban – Lily minden érkezőt a bejáratnál köszönt. Odaszalad és csóválja farkincáját… ha pedig Masni is bent van, akkor aztán még többszólamú koncertet is adnak a tiszteletedre.

Napközben mindig akad jelentkező, aki segít neked egy pár percet lazítani némi játékkal…

Mindegyik kutyus másképp játszik. Például Lily amikor nagyon örül érkezésednek, odahozza valamelyik játékát Neked. Masni ezzel szemben inkább félti játékait. Herbie pedig szívesen kergetőzik, kedvenc játék állatát szájában tartva fut előled.

De a munkában is segítségedre lehetnek. Arról nem is beszélve, milyen jó ketten ülni egy széken…

Herbie első munkanapjai egyikén a betanulás fázisában

Lily és Dominó összeültek

A kutyáink minden jó buliban benne vannak, például a tavalyi HALLOWEEN buli, ahogy a képen is látszik Lily a buli sztárja.

Végül, de nem utolsó sorban mindig napsütést hoznak életünkbe. Dominó különösen nagyon jó ebben…

Ha automata ajtót szeretnél, és még kutyabarát is vagy keresd értékesítőinket és less be hozzánk, az irodába is… ahol személyesen is találkozhatsz kis kedvenceinkkel.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, értékesítő kollégáink részletekkel és műszaki adatokkal szolgálhatnak termékeinkről. Keresd őket akár még ma:

+36 30 444 888 7 – 2. mellék

ajanlatkeres@record.hu

Remélem tetszett és új információkkal látott el a bejegyzés. Hozzászólásban kifejtheted véleményedet. Nekünk – a record Ajtó-automatizálási Kft.-nek minden vélemény számít.

Ha kapcsolatba lépnél velünk itt megtalálsz:

https://www.record.hu/hu/home

https://www.facebook.com/recordkft/

Kövess, likeolj és ossz meg minket, hogy másokhoz is eljusson minden információ automata ajtóinkról!

Miért nem látsz honlapunkon átlagárakat?

Miért nem látsz honlapunkon átlagárakat?

A legtöbb weboldalon, ahol valamilyen terméket kínálnak, mutatnak be megtalálhatók az árak és a megrendelés gomb is. Nálunk – a recordnál – azonban nincs feltüntetve termékeink ára, és nincs mód azonnali online vásárlásra sem. Hogy miért is van ez így?

A válasz igazán egyszerű és logikusan végig gondolva teljesen egyértelmű.

Első, és legfontosabb indokként azt emelném ki, hogy minden automata ajtónk egyedi gyártású. Egyedi, személyre szabott igények alapján készítjük kifejezetten az adott megrendelőnek, illetve a helyszíni követelményeknek legideálisabb kivitelben, megoldásokkal – szükség esetén helyszíni egyeztetést követően.

Termékeink díja nagyban függ a választott típustól, a kiviteltől, a mérettől, a műszaki tartalomtól illetve az egyedi igényektől is. Teljesen magától értetődő, hogy egy automata tolóajtó más árban van, mint egy automata harmonika ajtó vagy akár egy forgóajtó. Az is nyilvánvaló, hogy egy kétszárnyú díja is más lesz, mint egy ugyan olyan méretű, szintén két irányba tolódó, de teleszkópos kivitelű ajtó. Kétségtelen, hogy más árban lesz egy 2 méteres ajtólap, mint egy 4 méteres. És a sort még folytathatnám… hiszen ez még mindig csak a típusra és méretre vonatkozó néhány eshetőség volt.

Egyedi tervezésű és kivitelezésű ajtónk egy magánlakásban.

Ezen felül az átlagárak nagyon nagy vonalakban képesek csak láttatni az ajtók díját, mely estenként megtévesztő lehet, akár még kellemetlenséget is okozhat mindkét fél számára. Ennek elkerülése érdekében értékesítő, műszaki tanácsadó kollégáink szívesen állnak rendelkezésre, hogy pontos, és az adott igényeknek megfelelő műszaki tartalommal készült, a valóságnak megfelelő árakat kaphasson minden érdeklődőnk.

A pontos ajánlathoz szükséges adatokat telefonon és emailben is egyeztethetjük. Ezért szoktunk elérhetőséget kérni, amit nem őrzünk meg semmilyen későbbi megkeresés céljából. Csupán ügyfeleink illetve megrendelésre várakozó érdeklődőink elérhetőségét tartjuk számon, azt is csupán a kapcsolattartás miatt. Fontosnak tartjuk a személyes, telefonos vagy e-mailes konzultációt annak érdekében, hogy leendő Megrendelőink a legrövidebb időn belül, a lehető legpontosabb információkhoz jussanak. Jellemzően 48 órán belül tudunk ajánlatot készíteni, amennyiben nem speciális, vagy egyedi fejlesztésű projektről van szó. Természetesen akár több alkalommal is pontosíthatjuk, változtathatjuk árajánlatunkat az ügyfél további, vagy a megváltozott igényeinek függvényében.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, értékesítő kollégáink további részletekkel és műszaki adatokkal is szolgálhatnak termékeinkről. Keresd őket akár már ma:

+36 30 444 888 7 – 2. mellék

ajanlatkeres@record.hu

https://www.record.hu/hu/ertekesites

Kérdezz tőlük bátran!

Remélem tetszett és új információkkal látott el a bejegyzés. Hozzászólásban kifejtheted véleményedet. Nekünk – a record Ajtó-automatizálási Kft.-nek minden vélemény számít.

Ha kapcsolatba lépnél velünk itt megtalálsz:

https://www.record.hu/hu/home

https://www.facebook.com/recordkft/

Kövess, likeolj és ossz meg minket, hogy másokhoz is eljusson minden információ automata ajtóinkról!

Automata ajtó két keréken, avagy akadálymentes közlekedés segítése automatizálással

Már rengetegszer hangsúlyoztuk miért praktikus egy automatizált bejárat a tulajdonos számára. Azonban most felhasználói szemmel közelítünk, és a kifejezetten problémás, sok esetben szinte lehetetlen bejutással próbálkozó kerekesszék használók szemszögéből nézzük meg melyik alternatíva az ideális számukra.

Először is nyilván az ajtóig való eljutással kell szembenézniük mozgáskorlátozott társainknak. Sajnos elég sok esetben már ez is gondot okoz, hiszen az épületeket a mai korszakot megelőzően nem mindig úgy tervezték, hogy hosszú lépcsősorok nélkül is megközelíthető legyen. Jobb esetben egy rámpát vagy még akár egy oldalsó liftet is fel tudnak szerelni… ez nyilván költséges, de legalább megoldja a bejutást, ha lassan és körülményesen is. Hiszen egyedül nem tudja senki használni sem a rámpát sem a felvonót. Képzeljük magunkat egy kerekesszékbe. Mennyire kiszolgáltatottak vagyunk, hogy csak segítséggel juthatunk fel a lépcsőn. Mit teszünk, ha nem tudunk kísérőt vinni magunkkal és senki sem jár éppen arra? Mit tennénk, hogyan hívnánk fel a figyelmet, hogy segítségre lenne szükségünk az épület bejáratának megközelítéséhez?

Ha már feljutottunk a lépcsőn, és tényleg a bejárat előtt állunk jön a következő megoldandó feladat. Többféle ajtómegoldással találhatjuk szembe magunkat. Kerekesszékkel közlekedőként alacsonyabban vagyunk, mint a többiek, így például egy kilinccsel nyíló ajtót is nehezebben tudunk elérni, vagy ha nyomógombos esetleg csengős a bejutás, akkor azt is csak segítséggel tudjuk jelezni, hogy bemennénk az épületbe.

Kilincses ajtó esetén gondolom, csak segítséggel juthatnánk be vagy ki az épületből. Hiszen a kilincs lenyomása után még az ajtószárnyat is el kell mozdítani miközben a kilincset is lenyomva tartjuk.

Ha lengőajtóval lenne dolgunk, fellélegezhetünk, hiszen legalább nem kell a kilinccsel bajlódnunk. Azonban nem örülnénk sokáig, csak míg az ajtólap vissza nem csapódik, és képen nem talál. A kerekesszékkel belökhető az ajtószárny, ami nyilván kicsit nagyobb erőkifejtéssel valósítható meg. Nem tudom milyen izomzat szükséges a kerekeket hajtani hosszabb távon, de az én kezem biztosan nem bírná…

Egy automatizált bejáratnál azonban ténylegesen megkönnyebbülhetünk. Az ajtó nyílik, amikor meglát az érzékelő. Így nem kell jelezni senkinek, hogy segítsen. Emellett akármilyen lassan haladunk is át az ajtón nem csukódik ránk, hiszen érzékeli, hogy még nem haladtunk át… még vannak a nyílásban. Legyen szó nyíló vagy tolóajtóról, automatizált változatban mindkét esetben könnyebb és biztonságosabban juthatunk át rajta kerekesszékkel vagy bottal közlekedve is.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, és úgy érzed irodád, vállalkozásod vagy boltod bejáratát automatizálással tennéd biztonságosabbá és könnyebben megközelíthetőbbé minden mozgáskorlátozott társunk segítésére értékesítő kollégáinkat itt találod:

+36 30 444 888 7 – 2. mellék

https://www.record.hu/hu/ertekesites

Kérdezz tőlük bátran!

Gondold át az imént olvasottakat, és nézz más szemmel a világra… sokan vagyunk benne, segítsük, hogy mindenki a legoptimálisabban tudjon közlekedni…  boldogulni… élni…

Remélem tetszett és új információkkal látott el a bejegyzés. Hozzászólásban kifejtheted véleményedet. Nekünk – a record Ajtó-automatizálási Kft.-nek minden vélemény számít.

Ha kapcsolatba lépnél velünk itt megtalálsz:

https://www.record.hu/hu/home

https://www.facebook.com/recordkft/

Kövess, likeolj és ossz meg minket, hogy másokhoz is eljusson minden információ automata ajtóinkról!

 

Segítség, elment az áram

Az utóbbi időben igencsak heves zivatarok alakulnak ki hazánk egész területén. Az időjárás azonban nem veszi figyelembe, hogy éjjel van-e vagy nappal, hogy éppen ki milyen elektronikai berendezést használ vagy milyen automata ajtó működik abban az időben… Az embereknek pedig nem mindig van lehetőségük alkalmazkodni, hiszen egy bolt nyitvatartási idejében bizony működtetni kell a világítást, a pénztárgépet, az automata ajtót.

A legtöbb esetben egy-egy vihar vagy zivatar nem okoz komoly gondot, azonban előfordulhat, hogy éppen olyan szerencsétlenek vagyunk, hogy elmegy az áram.

Ilyen esetekben vajon mi a teendő? Nyilván a világítást lekapcsoljuk, így amikor visszajön az áram minden rendben lesz vele. A pénztárgépet egy esetleges meghibásodás alkalmával szerelőhöz visszük… de automata ajtónkkal mit tegyünk? Hiszen az áramszünet alatt ajtónk megáll, az elektronika nem működik tovább.

Kézi vezérléssel kinyithatjuk vagy visszahúzhatjuk csukott állapotba az ajtószárnyakat… de ezek csak ideiglenes megoldások, mivel az áram visszatértekor ismét az áramkimaradás előtti utolsó ajtóbeállítás szerint működik majd tovább. Ha az áram visszatér még boltunk vagy irodánk nyitvatartási idejében semmi probléma nincs, elvégre ajtónk nyílik és csukódik automatikusan szükség szerint. Azonban, ha bezárnánk és hazamennénk, már megjelenik a dilemma. Automata ajtónkat nem hagyhatjuk ott őrizetlenül, hiszen az áram visszatértekor ismét automatikusan nyílik majd. Így irodánk vagy boltunk tárva nyitva vár majd ránk a következő megérkezésünkkor.

Legkézenfekvőbb megoldásunk erre az esetre a kulcsos zárás alkalmazása! Automata ajtóinkhoz többféle zár is választható. Azonban külső ajtóinkhoz automatikusan is adunk egy felső elektromos zárat. A kulcsos zárás megakadályozza az áram visszaállása utáni nyitódást, és automata ajtónkat zárva tartja, míg kulcsunkkal ki nem nyitjuk ismételten.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, értékesítő kollégáink további részletekkel és műszaki adatokkal is szolgálhatnak zárjainkról. Keresd őket akár még ma:

+36 30 444 888 7 – 2. mellék

ajanlatkeres@record.hu

Hibabejelentés, áramszünet vagy villámcsapás esetén is szervizközpontunkban éjjel-nappal:

+36 30 444 888 7 – 1. mellék

szerviz@record.hu

Remélem tetszett és új információkkal látott el a bejegyzés. Hozzászólásban kifejtheted véleményedet. Nekünk – a record Ajtó-automatizálási Kft.-nek minden vélemény számít.

Ha kapcsolatba lépnél velünk itt megtalálsz:

https://www.record.hu/hu/home

https://www.facebook.com/recordkft/

Kövess, likeolj és ossz meg minket, hogy másokhoz is eljusson minden információ automata ajtóinkról!

 

Automata ajtók fajtái – ismerd meg jobban milyen lehetőségek közül választhatsz: 3. rész automata harmonika ajtó

Úgy határoztál, hogy szeretnél egy automata ajtót, de nem tudod hogyan tovább? Netalán szeretnél automata ajtót, de a sima tolóajtó, amit mindenhol látsz nem éppen nyerte el a tetszésedet? Vagy egyszerűen csak tetszenek az olvasott előnyök, de nem tudod a saját vállalkozásodban milyen ajtó is lenne ideális?

Ha megszületett a döntés, hogy beszerzel egy automata ajtót még mindig rengeteg választási lehetőség áll előtted, míg átmehetsz végre álmaid ajtóján. Elsőként a típust kell meghatároznod. Ehhez hoztam segítségnek ezt a mai bejegyzést. Természetesen választásod sokban függ az adott lehetőségektől, amit az épület biztosít számodra, mindazonáltal nem árt, ha mégis tisztában vagy vele milyen automata ajtók közül választhatsz.

Az automata tolóajtók után térjünk át következő terméktípusunkra. Ez pedig nem más, mint az automata harmonika ajtó. Harmonika ajtóról mindenkinek az a kevésbé megbízható műanyag fürdőszobai csuklós valami jut eszébe, ami kis helyet foglal, könnyű – hiszen szinte egy erősebb lökés és már mehet is a kukába – és nem utolsó sorban még ronda is. Csak azért választod mégis, mert nem fér oda más… de meg kell oldani, hogy mégis takarást biztosítson.

Nos, automata változatára azonban érdemes figyelmet fordítanod. Kicsi, praktikus, viszont jól néz ki, és sokkal kedvezőbb áron lehet a Tiéd, mint egy automata tolóajtó. Remélhetőleg máris más szemmel nézel erre a praktikus és megbízható termékre, ugyan még csak most kezdem érdemeinek ismertetését.

Elsőként azt említeném meg, hogy nyitott állapotban minimális helyet foglal el a nyílásból. Tehát, ahol nincs hely egy oldalra tolódó ajtónak, és nyílóajtó sem jöhet szóba… ott azt a kis helyet, ahol az áthaladás történik a lehető legjobban tudod hasznosítani egy automata harmonika ajtóval.

Folyosókra kifejezetten ideális megoldás, de akár pincérajtók vagy konyhák esetleg dohányzó – nem dohányzó részlegek elválasztására is remek ötlet kimondottan gyors záródása miatt. Ezzel megakadályozva a kellemtelen szagok átjutását használat közben.

Egy harmonika ajtó, akár utólag is beépíthető – ami szintén fontos szempont lehet számodra. Tehát, ha már megvan vállalkozásod, üzleted bejárata… de szeretnéd modernizálni, a harmonika ajtó a legegyszerűbb megoldás.

Ára kedvezőbb, mint „nagyobb” automata ajtó társaié, viszont legalább olyan sokáig kitart, ha nem tovább.

További információért automata harmonika ajtóinkról látogass el honlapunkra:

https://www.record.hu/hu/product/21/record-fta-20

Ezek után érdemes elgondolkozni egy automata harmonika ajtó beépítésén, hiszen még a legkisebb ajtók helyére is beférhet. Automata változata pedig minden negatív megítélését pozitívvá változtatta. Ha tehát nem szeretnél sokat költeni, de mégis tetszene az automata bejárat… keresd értékesítőinket, és kérdezz a harmonika ajtóinkról:

+36 30 444 888 7 – 2. mellék

https://www.record.hu/hu/ertekesites

Remélem tetszett és új információkkal látott el a bejegyzés. Hozzászólásban kifejtheted véleményedet. Nekünk – a record Ajtó-automatizálási Kft.-nek minden vélemény számít.

Ha kapcsolatba lépnél velünk itt megtalálsz:

https://www.record.hu/hu/home

https://www.facebook.com/recordkft/

Kövess, likeolj és ossz meg minket, hogy másokhoz is eljusson minden információ automata ajtóinkról!